Ελλάδα χωρίς πλαστικά μιας χρήσης

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Με ένα εύστοχο βίντεο, το δεύτερο στη σειρά, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, στέλνουν  μήνυμα προς όλους τους πολίτες! Το σύνθημα είναι ξεκάθαρο «Ελλάδα χωρίς πλαστικά μίας χρήσης.  Με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, καλούν τους πολίτες να αλλάξουν συνήθειες και να υιοθετήσουν νέες οι οποίες θα βοηθήσουν τον πλανήτη. Οικολογικές συνήθειες που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και με λιγότερες ενοχές. Με δεδομένο οτι το πρόβλημα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις για τη δημόσια υγεία και για το περιβάλλον έχει πλεόν φτάσει η ώρα να παρθούν δραστικά μέτρα.  

Μέσα από μια αναδρομή στο παρελθόν το βιντεάκι μας θυμίζει όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. «Οι εποχές που φτιάχναμε τα δόντια μας με τανάλια, που επικοινωνούσαμε μεταξύ μας με τηλέγραφο ή σερφάραμε στο Διαδίκτυο με πολύ χαμηλές ταχύτητες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί», αναφέρει. «Οπως, λοιπόν, προχωρήσαμε και εγκαταλείψαμε αυτές τις συνήθειες, βγάζουμε από την καθημερινότητά μας τα πλαστικά μίας χρήσης».

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με τρομερή ταχύτητα  ένα είναι βέβαιο, οτι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τα πλαστικά μιας χρήσης. Ξεκίνα από τον καφέ σου και το καλαμάκι που χρησιμοποιείς. Έχει γνωρίσει τα καλαμάκια από σιτάρι ;  Tα original straws που μάλιστα είναι και πλενόμενα είναι η λύση σου.  Προσπάθησε να αποχωριστείς το πλαστικό από τη ζωή σου! Έφτασε η ώρα για σοβαρές αποφάσεις. 

 

 

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up