Υπηρεσίες

“e-farmacy …μια νέα εμπειρία και ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια σας για Έρευνα Αγοράς!”

Οι Υπηρεσίες μας

Το e-farmacy αποτελεί την μεγαλύτερη καταναλωτική κοινότητα πελατών, ηλεκτρονικών φαρμακείων στην Ελλάδα, με περισσότερους από 25.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Σκοπός του e-farmacy να προάγει τον υγιή ανταγωνισμό υπερ του κέρδους του καταναλωτή.

2.Το e-farmacy | eye, e-farmacy_gifts

που είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό ευρετήριο online & φυσικών φαρμακείων, με τις προσφορές, τις εκδηλώσεις και τα νέα τους.

2.Το e-farmacy Web Tv, e-farmacy_gifts

που είναι το internet channel με παρουσιάσεις προϊόντων, υπηρεσιών και θεματικών εκπομπών από τον χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της άθλησης και της ευζωίας.

Τι είναι το e-farmacy

Ανανέωσε  τα καλλυντικά σου κερδίζοντας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου. Διάλεξε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να έχεις ενέργεια και δύναμη στη διάρκεια της  καθημερινής σου άσκησης. Διώξε από πάνω σου τα περιττά κιλά.

Βελτίωσε την υγεία σου.

Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου βρίσκοντας άμεσα τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ  σου. 

Ενημερώσου από τους ειδικούς πριν κάνεις την επόμενή σου αγορά  και γίνε ο πρώτος ή η πρώτη που θα δοκιμάσει δωρεάν οτι καινούριο κυκλοφορεί.

Αναζήτησε όλα όσα έχεις πραγματικά ανάγκη στο e-farmacy και βρες το on line με  επιπλέον προνόμια. 

keyboard_arrow_up