Το γαλλικό brand που είναι leader στην αντιγήρανση

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

 

 Η γνώση της επιγενετικής  σε συνδυασμό με τα  δραστικά εκχυλίσματα της φύσης  ρυθμίζουν τον μεταβολισμό των κυττάρων  και επαναφέρουν τη νεότητα και τη φρεσκάδα του προσώπου.   

 Τα σύγχρονα καλλυντικά Lexel Paris, αποτέλεσμα  κοσμετολογικής έρευνας, είναι βασισμένα σε  πρωτοποριακές φόρμουλες και δραστικά φυσικά εκχυλίσματα, η φυσικότητα των οποίων είναι μεγαλύτερη του 95%. Γαλλικό brand που παράγεται στην Ελλάδα, πλούσιο σε βιοπεπτίδια με αντιοξειδωτική και βιοενεργή δράση για να ρυθμίζουν ωφέλιμα το μεταβολισμό των κυττάρων, να προλαμβάνουν τη γήρανση τους και να  επαναφέρουν την υγεία και τη λάμψη του προσώπου.

LexeL – Paris – Athens

 Η Lexel Paris είναι ένα γαλλικό brand ελληνικής παραγωγής. Η  ανάπτυξη, η  έρευνα και η παρασκευή των προϊόντων, γίνεται από την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, της εταιρείας «Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ». Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής «Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ» με πολυετή, επιτυχημένη πορεία στο χώρο των καλλυντικών διαθέτει στο εργοστάσιό της τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου. Από το 1864 έως σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κοσμετολογίας και να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η Φιλοσοφία 

Κάθε γυναίκα είναι εξαιρετική και για τον λόγο αυτό τα προϊόντα που δημιουργούν  έχουν στόχο  να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες της γυναίκας. Περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη εμπιστεύονται τα προϊόντα της LexeL – Paris. Προτεραιότητά της εταιρείας είναι  η σύγχρονη, μακρόχρονη, ιατρική αισθητική – κοσμετολογική έρευνα που βασίζεται στη βιοτεχνολογία, τη μεσοδερμική θεραπεία και την επιγενετική. Στόχος  η διαρκής ανάπτυξη νέων προϊόντων βασισμένων σε φόρμουλες που προέρχονται από καινοτόμες έρευνες, που σέβονται το περιβάλλον και εμπεριέχουν ποιοτικά συστατικά.
Τα φυσικά  καλλυντικά Lexel Paris είναι Cruelty free,  paraben free, allergy free και κατάλληλα για vegans. Δημιουργούνται με σεβασμό στη φύση, το περιβάλλον και όλους τους έμβιους οργανισμούς.

Μπες εδώ για να δεις όλη τη σειρά  Lexel-paris.gr

 

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up