F.A.Q s

“e-farmacy …μια νέα εμπειρία και ένα μοναδικό εργαλείο στα χέρια σας για Έρευνα Αγοράς!”

Frequently Asked Questions

“Βρες εύκολα όλα τα Online & φυσικά φαρμακεία και Κέρδισε Πολλαπλά σε κάθε αγορά σου, ως μέλος του e-farmacy…”

Εγγραφείτε σήμερα μέλος μας

Πατώντας εδώ: www.e-farmacy.gr/Εγγραφή-Μέλους

 

30.000 πελάτες Online φαρμακείων είναι ήδη μέλη μας. Είμαστε η μεγαλύτερη αγοραστική κοινότητα στον χώρο μας. Χάρη σε αυτή την δύναμη μας αλλά και στην γνώση μας, πετυχαίνουμε για εσάς, ειδικές συμφωνίες τόσο με τα Online & τα φυσικά φαρμακεία όσο και με τις εταιρείες τον προϊόντων/Brands. Αυτά τα μοναδικά Προνόμια τα απολαμβάνουν όλα τα μέλη μας ως Επιπλέον Επιβράβευση σε κάθε αγορά τους, Προνόμια που σαν μεμονωμένοι πελάτες δεν μπορείτε να απολάβετε! Και όλα αυτά δίνονται στα μέλη μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Εγγραφείτε σήμερα μέλος μας από εδώ: www.e-farmacy.gr/Εγγραφή-Μέλους

Η Επιπλέον Έκπτωση στο ταμείο του φαρμακείου, Η παροχή ΔΩΡΕΑΝ μεταφοράς ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας, Η παροχή ΔΩΡΕΑΝ προϊόντων, Η ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή προϊόντων σε περίπτωση υπαναχώρησης, Η παροχή Υπηρεσίας συμβούλεσης και πολλές άλλες φροντίδες είναι Προνόμια που διεκδικούμε και εξασφαλίζουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας.

Από την αρχική σελίδα του e-farmacy, από την υπηρεσία Push Notification εφόσον την έχετε αποδεχτεί και κατά περιόδους μέσω Newsletter. Επίσης στην σελίδα με τα Προνόμια των Μελών μας και σε κάθε σελίδα φαρμακείου στην περιοχή “Προνόμια” εφόσον έχει ενεργό κάποιο Προνόμιο που παρέχει στα μέλη μας. Εγγραφείτε σήμερα μέλος μας και αποδεχτείτε το Push Notofication ώστε πρώτοι να ενημερώνεστε για τα Προνόμια και τις Προσφορές από εδώ: www.e-farmacy.gr/Εγγραφή-Μέλους

Φαρμακεία τα οποία επιβραβεύουν σε κάθε αγορά τα μέλη μας εξαργυρώνοντας τους πόντους σας.

Οι πόντοι δίνονται στον λογαριασμό σας μέσα από την εφαρμογή. Η υπηρεσία αυτή σήμερα είναι ανενεργή.

Σήμερα υπάρχουν πολλά e-shop τα οποία παραπέμπουν σε Online φαρμακείο, ενώ στην ουσία είναι απλές εμπορικές επιχειρήσεις. Για λόγους ασφάλειας και αξιοπιστίας των υπηρεσιών το e-farmacy.gr πιστοποιεί στα μέλη του εάν το e-shop αφορά υπαρκτό φαρμακείο ή κάποια άλλη εμπορική επιχείρηση.

Το e-farmacy προβάλει και παρουσιάζει τα Online φαρμακεία & τα Παραφαρμακεία – εμπορικές επιχειρήσεις, που εντοπίζει και στην συνέχεια αυτά τα πιστοποιεί, παρέχοντάς τους ένα σήμα Πιστοποίησης με μοναδικό Trace-Number για να μπορεί πολύ εύκολα και απλά κάθε καταναλωτής – μέλος του e-farmacy.gr να τα αναγνωρίζει.

Για να αξιολογήσετε ένα φαρμακείο πρέπει να μπείτε στην σελίδα του φαρμακείου μέσα στην εφαρμογή του e-farmacy και να επιλέξετε την καρτέλα της αξιολόγησης.
Επιλέγετε τα αστεράκια που παρουσιάζουν τον δείκτη της ικανοποίησης σας και συμπληρώνεται το σχόλιο σας για να καταστήσετε κατανοητή την εμπειρίας σας και σε όποιον αυτή την αξιολόγηση θέλει να την αντιληφθεί.

Κάθε μέλος του e-farmacy μπορεί να αξιολογήσει ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο και ενδεχομένως να χρειαστεί να αποστείλει στο e-farmacy την απόδειξη αγοράς εάν αυτό του ζητηθεί καθαρά για την αξιοπιστία μας ως προς το φαρμακείο που γίνεται δέκτης της αξιολόγησης του αυτής.

Το e-farmacy θεωρεί ότι το σύστημα των αξιολογήσεων δεν είναι καταγγελτικός μηχανισμός αλλά βοηθά κατά βάση τα ίδια τα φαρμακεία να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους συνεπώς με αυτό τον τρόπο προάγει την πραγματική φροντίδα του καταναλωτή.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε να τοποθετούνται αξιολογήσεις οι οποίες προάγουν την εξέλιξη των φαρμακείων. Σε ότι αφορά καταγγελίες ή αποτροπές σε άλλους καταναλωτές υπάρχουν αρμόδιες υπηρεσίες για να παραλάβουν μια τέτοια μορφής καταγγελία και για τον λόγο αυτό αυτά τα σχόλια εμείς δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε.

Την αξιολόγηση σας θα την δει πριν δημοσιοποιηθεί το ίδιο το φαρμακείο και θα ζητηθεί από εμάς σε αυτό εάν νομίζει ότι πρέπει να απαντήσει να το κάνει.

Η καθαρή ματιά του καταναλωτή είναι το βασικό ζητούμενο σε κάθε επιχείρηση που θέλει να βελτιωθεί και να καταλάβει τόσο για το ποια είναι τα βασικά τις σημεία που υπερτερεί αλλά και σε αυτά που υπολείπεται και πρέπει να τα βελτιώσει.
Η σωστή διαδικασία της αξιολόγησης λοιπόν βελτιώνει την ίδια την επιχείρηση συνεπώς βοηθά τον υγιή ανταγωνισμό και αυτό όλο βαίνει πάντα επ’ οφειλές για τον ίδιο τον καταναλωτή.

Τι είναι το e-farmacy

Ανανέωσε  τα καλλυντικά σου κερδίζοντας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου. Διάλεξε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να έχεις ενέργεια και δύναμη στη διάρκεια της  καθημερινής σου άσκησης. Διώξε από πάνω σου τα περιττά κιλά.

Βελτίωσε την υγεία σου.

Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου βρίσκοντας άμεσα τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ  σου. 

Ενημερώσου από τους ειδικούς πριν κάνεις την επόμενή σου αγορά  και γίνε ο πρώτος ή η πρώτη που θα δοκιμάσει δωρεάν οτι καινούριο κυκλοφορεί.

Αναζήτησε όλα όσα έχεις πραγματικά ανάγκη στο e-farmacy και βρες το on line με  επιπλέον προνόμια. 

 

keyboard_arrow_up