Το απαραίτητο καλλυντικό για ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου μας

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας καλό είναι να περιλαμβάνει και έναν καλό ορό προσώπου. Αν και μερικές φορές η αναγκαιότητα και ο τρόπος  χρήσης του ορού μας μπερδεύουν  λιγάκι και ίσως να μην κατανοούμε την αληθινή του χρησιμότητα ωστόσο  είναι σίγουρο οτι η επιδερμίδα του προσώπου μας τον έχει πραγματικά ανάγκη και μάλιστα για πολύ ξεκάθαρους λόγους. Είναι το προϊόν εκείνο που συνήθως περιέχει δραστικά συστατικά τα οποία χάρη  στη συμπυκνωμένη σύνθεσή τους βοηθούν την επιδερμίδα μας να λάμπει και  της προσφέρουν  βαθιά κυτταρική θρέψη. Συνήθως οι οροί είναι λεπτόρρευστοι  έτσι ώστε να  απορροφούνται ευκολότερα από το δέρμα μας  και να εισχωρούν βαθιά προκειμένου να δημιουργήσουν την απαραίτητη υγρασία. Επίσης έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και ο στόχος τους είναι να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την κρέμα που ολοκληρώνει την ρουτίνα ομορφιάς μας (την οποία δεν παραλείπουμε ποτέ). Προτιμήστε να τον χρησιμοποιήσετε αφού πρώτα καθαρίσετε το πρόσωπό σας για να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικός.

Ο θαυματουργός ορός που θα αλλάξει την επιδερμίδα σας σε 2 εβδομάδες

Ο ορός λοιπόν είναι ένας μικρός θησαυρός που τον επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες του δέρματός μας και φυσικά την ηλικία μας. Έχει τεράστια σημασία να ελέγξουμε τα συστατικά που περιέχει και να τον χρησιμοποιούμε με συνέπεια. Ο εξαιρετικός ορός,  Miracle Serum της Lexel Paris  επιδιορθώνει άμεσα και αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπάδα). Η εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεσή του συνδυάζει υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα μπουμπουκιών οξιάς και καφέ φύκια για τριπλή δράση σε βάθος. Ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων, τη δομή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και ρυθμίζει τους μηχανισμούς χρωματισμού του δέρματος. Το Serum Miracle Advanced έχει την δυνατότητα να αναδομήσει τους ιστούς του δέρματος και έτσι το δέρμα είναι σφριγηλό και το περίγραμμα του προσώπου καλοσχηματισμένο.

Περιέχει εκχύλισμα φύλλων οξιάς και εκχύλισμα καφέ φυκιού τα οποία έχουν αντιγηραντική και συσφιγκτική δράση, υαλουρονικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση για έντονη ενυδάτωση, επίσης περιέχει ένα μίγμα υαλουρονικού οξέος 3 μοριακών βαρών σε συνδυασμό με θραύσματα κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης για ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα και σύσφιγξη. Ο θαυματουργός ορός που θα τον αγαπήσει το δέρμα σας με την πρώτη εφαρμογή περιέχει ακόμα έναν πολυσακχαρίτη (biosaccharide gum-1) που ενυδατώνει* την επιδερμίδα, έχει αντιγηραντική δράση , τονώνει το δέρμα και του χαρίζει απαλότητα και Tihgtenyl®, ένας συνδυασμός φυσικών και βιοτεχνολογικών συστατικών τα οποία διεγείρουν την παραγωγή των συνδετικών ιστών εξασφαλίζοντας άμεσο αποτέλεσμα lifting. Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης το δέρμα αποκτά ξανά τονικότητα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Μετά από 3 μήνες χρήσης το δέρμα αναζωογονείται ολοκληρωτικά και αποκτά ξανά την νεανική όψη του.

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up