Μήπως έφτασε η ώρα να βάλεις ένα υγιεινό αναψυκτικό στη ζωή σου;

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Είναι ξεκάθαρο οτι η μετά covid εποχή μας οδήγησε σε πιο υγιεινές επιλογές στην καθημερινότητά μας. Η αναζήτηση βιταμινούχων φαγητών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών είναι πλέον “must” ακόμα και για εκείνους που δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στη διατροφή τους.

Την ίδια ώρα αυτή η «στροφή» φαίνεται πως γίνεται και στα ποτά. Μια νέα κατηγορία αναψυκτικών τα «superdrinks»  αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας γιατι έχει πολλαπλά οφέλη που συνδυάζονται με ξεχωριστές και απολαυστικές γεύσεις.

Η «ναυαρχίδα» τους είναι τα  Vigo light brew, και το βασικό τους συστατικό είναι ο  ευεργετικός  kombucha. Υγιεινά αναψυκτικά  που προσφέρουν υγεία και ευεξία  στον οργανισμό μας. Στα «trendy» οικολογικά μπουκαλάκια του Vigo light brew μαύρο και λευκό τσάι συνυπάρχουν μαζί με την διάσημη kombucha. Στο συγκεκριμένο μίγμα, καιρό πριν, έχει προηγηθεί η ανάλογη ζύμωση κατά την διάρκεια της οποίας έχουν  απελευθερωθεί  όλες οι θρεπτικές ουσίες μεταξύ των οποίων και τα προβιοτικά. Τα προβιοτικά είναι γνωστό το πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό μας ενώ  έρευνες έχουν δείξει σχετικά με την kombucha οτι τονώνει τον οργανισμό και ενισχύει τον μεταβολισμό μας.

 Τα συγκεκριμένα αναψυκτικά υποστηρίζουν το πεπτικό σύστημα εγκαθιστώντας φιλική χλωρίδα και χαρίζουν ενέργεια κι ευεξία.

Επίσης  είναι Vegan, Gluten free και δεν περιέχουν GMO,  Soya, χρωστικές και συντηρητικά.

Τα Vigo light brew  κυκλοφορούν σε ξεχωριστές και  πρωτότυπες γεύσεις.

Δροσιστικό και  εύγευστο το Vigo original είναι ένα μείγμα λευκού και μαύρου τσαγιού με φυσικά γλυκαντικά από  εκχυλίσματα  super fruits. Ξεχωριστή και πρωτότυπη γεύση με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της θαυματουργής kombucha. Ένας ευεργετικός συνδυασμός απόλαυσης και αναζωογόνησης με την αγνότητα της φύσης όπως παλιά! Το Vigo Schisandra είναι αποτέλεσμα μιας δυνατής και  εκλεπτισμένης σύνθεσης,  kombucha με το φυτό  Schisandra (Schisandra chinensis). Απίστευτα συναρπαστική γεύση και σίγουρα διαφορετική απ’ οτιδήποτε άλλο έχεις πιει μέχρι σήμερα. Ευεργετικός συνδυασμός που προσφέρει ενέργεια, ευεξία και ενισχύει την υγεία.

Μια ξεχωριστή, βαθιά γεύση που προέρχεται από τον συνδυασμό πολλών και διαφορετικών φρούτων από τα τροπικά δάση της Νότιας Αμερικής ζυμωμένα με την ευεργετική kombucha είναι το Vigo Acai. Εύγευστο, ξεχωριστό και υγιεινό. Ενισχύει την καλή διάθεση και τη  θετική ενέργεια.  

 Τα vigo light brew θα τα βρεις από το αγαπημένο σου beach bar στη Μύκονο μέχρι το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου! Αρκεί να μπεις στο Instagram account τους και θα ανακαλύψεις τον τρόπο θα σε φέρει κοντά τους όσο πιο άμεσα γίνεται.

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up