Εσύ δοκίμασες τα νέα BIO VIGO Kombucha shots ;

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Μικρές δόσεις ευεξίας για μεγάλες στιγμές ευζωίας  

Αν τα δοκίμασες τότε ξέρεις! Έχεις νιώσει και έχεις καταλάβει οτι επιτέλους κυκλοφόρησε κάτι εντελώς διαφορετικό στην ελληνική αγορά. Γιατί τα vigo shots είναι πραγματικά ξεχωριστά και κυκλοφορούν σε 3 ανεπανάληπτες γεύσεις  που θα σε συναρπάσουν από την πρώτη γουλιά. Η βασική τους σύσταση αποτελείται από τη Θαυματουργή  kombucha, βασική πηγή προβιοτικών, αναμεμειγμένη με superfoods, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.  

Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για την καλή υγεία του εντέρου, την ευεξία του οργανισμού και την ενίσχυση  της υγείας του ανοσοποιητικού.
Το BIO Immunity είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού  Acerola, από το δάσος του Αμαζονίου στη Βραζιλία και τζίντζερ από την Ινδία. Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C (+/- 250mg ανά φιάλη) και πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβιοτικά ανά φιάλη, το bio vigo acerola θα σας προσφέρει απόλαυση,  ευεξία και θετική ενέργεια. Όλα όσα έχετε ανάγκη για να απολαμβάνετε την κάθε ημέρα με υγεία, δύναμη και χαρά. Περιέχει ακόμα Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum και kombucha
Το BIO Energy  είναι ένας κορυφαίος, πολύ δυνατός  συνδυασμός kombucha με  βιολογικό Matcha tea από την  Ιαπωνία που θα σας χαρίσει ενέργεια, δύναμη και ευεξία. Με  φυσική καφεΐνη (+/- 70mg φυσικής καφεΐνης ανά φιάλη) και πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβιοτικά ανά φιάλη το bio energy θα γίνει ο καθημερινός σας σύμμαχος για ευζωία. Πλούσιο σε  Φλαβονοειδή, L-Theanine, κατεχίνες και πολυφαινόλες.
Περιέχει ακομα  Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum και kombucha

Και τέλος το BIO Detox είναι ιδανικό για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων, βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού ενώ ο  συνδυασμός βιολογικού κουρκουμά με μαύρο πιπέρι από την Ινδία απογειώνει τη τελική γεύση. Και εδώ  πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβιοτικά που περιέχει ανά φιάλη ενισχύουν την υγεία του εντέρου.
Η Αναλογία 100/30 (100 mg κουρκουμά και 30 mg πιπέρι  ανά φιάλη)
Περιέχει ακόμα  Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Plantarum, kombucha, GMO και δεν περιέχει σόγια.
Και η 3 νέες νέες εκδοχές των Vigo Kombucha  διαθέτουν οργανική πιστοποίηση για τις προβιοτικές τους ιδιότητες & πιστοποίηση Vegan.
Έχουν ζυμωθεί μόνο με super foods, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καλά οξέα και βιταμίνες, δεν έχουν υποστεί καμία χημική τροποποίηση, τεχνητό χρωματισμό, συντηρητικά,  είναι χωρίς  γλουτένη και συσκευάζονται σε γυάλινη συσκευασία φαρμακευτικής ποιότητας.

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up