Γιατί 1.3 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη εμπιστεύονται τη  Lexel – Paris;

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Αν δεν  γνωρίζεις τη σειρά καλλυντικών LexeL – Paris δεν ξέρεις τι χάνεις!  Τα τελευταία χρόνια έφτασε στην Ελλάδα από τη Γαλλία και προστέθηκε στα ράφια των φαρμακείων. Η Lexel Paris είναι ένα brand που χωρίς να επενδύει υπέρογκα ποσά στη διαφήμιση έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες. Γυναίκες που «ορκίζονται» στην αποτελεσματικότητά της και δεν την αλλάζουν με τίποτα. Γαλλικό brand που διαθέτει ελληνική σκέψη καθώς παρασκευάζεται στην  υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής «Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ» μια  ελληνική εταιρεία με  πολυετή, επιτυχημένη πορεία στο χώρο των καλλυντικών που διαθέτει στο εργοστάσιό της τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου.

leader στην αντιγηρανση, η συστασή της βασίζεται σε δραστικά εκχυλίσματα της φύσης, πρωτοποριακές φόρμουλες και βιοπεπτίδια με αντιοξειδωτική και συσφιγκτική δράση για να ρυθμίζουν ωφέλιμα τον μεταβολισμό των κυττάρων και να προλαμβάνουν τη γήρανση

Η περιεκτικότητά των προϊόντων σε φυσικά συστατικά αγγίζει το 95% ενώ οι υφές είναι κυριολεκτικά  βελούδινες με απαλά διακριτικά αρώματα και κομψές  συσκευασίες. Όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό στη φύση.

 For your eyes only

 Στη σειρά  Age correction  θα ξεχωρίσεις σίγουρα την repair eye cream, που είναι ειδικά μελετημένη για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις τα αποτελέσματα είναι θεαματικά αφού τα εξειδικευμένα συστατικά της σε συνδυασμό με την υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέως  στην ουσία «επανασχεδιάζουν»  το περίγραμμα των ματιών. Η περιοχή γύρω από τα μάτια γίνεται λεία και απαλή καθώς ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά το Matrixyl 3000®, το  σύμπλοκο δύο πεπτιδίων που περιέχει στη σύστασή της. Την ίδια ώρα το Eyeliss,  το σύμπλοκο 3 δραστικών συστατικών που περιέχει, είναι ειδικά μελετημένο για να αντιμετωπίζει ολοκληρωτικά το πρόβλημα με τις σακούλες στα μάτια, το πρήξιμο, την κακή κυκλοφορία και τους ερεθισμούς ενώ η συσφιγκτική της δράση οφείλεται στο εκχύλισμα κισσού και πράσινου τσαγιού.   

 Skin care routine

Η μέρα ξεκινάει καλά όταν και η επιδερμίδα σου είναι στα καλύτερά της. Η repair day cream της Lexel – Paris είναι μια επανορθωτική κρέμα ημέρας που προστατεύει και θρέφει την επιδερμίδα.

Η φόρμουλά της περιέχει ενεργά συστατικά κατά του στρες αλλά και θρεπτικά συστατικά τα οποία σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ ενδυναμώνουν τη φυσική άμυνα του δέρματος και «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα. Το τριπεπτίδιο Matrixyl 6 είναι αυτό που  επιδρά στον συνδετικό ιστό των κυττάρων βοηθώντας έτσι να «γεμίσουν» οι ρυτίδες του προσώπου ενώ το Astressyl  είναι το  εκχύλισμα των δραστικών συστατικών του κισσού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων.

Τέλος το Neurophroline είναι το φυτικό εκχύλισμα που φέρνει στην επιδερμίδα μας ηρεμία και χαρά. Είναι εμπλουτισμένο σε σάκχαρα τα οποία ενεργοποιούν την παραγωγή της ενδορφίνης, της ορμόνης της χαράς που προκαλεί ευεξία. Έτσι έχουμε δέρμα τονωμένο, απαλό και «ήρεμο».

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up