Πως να χάσετε άμεσα τα λίγα επιπλέον κιλά που πήρατε το καλοκαίρι

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μας βρίσκει συνήθως να δουλεύουμε ωστόσο το μυαλό μας συνεχίζει να ταξιδεύει στις ωραίες στιγμές που ζήσαμε το καλοκαίρι. Οι διακοπές μας χάρισαν ενέργεια, ξεκούραση  και σε ορισμένες περιπτώσεις λίγα παραπάνω κιλά.

Επειδή ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ανασυγκρότησης καλό θα ήταν να ετοιμάσουμε ένα πλάνο έτσι ώστε να μπούμε ξανά στη σωστή σειρά.

Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη φάση να οργανώσουμε σωστά την καθημερινότητά μας και να βάλουμε νέους στόχους.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις γιορτές ο Σεπτέμβριος είναι η κατάλληλη εποχή για νέα ξεκινήματα. Η σύμβουλος Άντζελα Κοξ εξηγεί ότι το να θέτουμε μηνιαίους στόχους, είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να παραμείνουμε παραγωγικοί σε όλη  τη διάρκεια του χρόνου. Μάλιστα η ειδικός λέει οτι μπορούμε να το κάνουμε ανά πάσα στιγμή μέσα στο χρόνο και όχι μόνο στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Η ατζέντα με τους νέους στόχους  θα πρέπει να έχει

– Αλλαγή  πρωινής ρουτίνας

– Αξεσουάρ που θα αποτελούν κίνητρο για να μείνουμε εντός προγράμματος (Ωραίες ατζέντες, ημερολόγια, καινούριο τσαντάκι φαγητού κ.α.)

Προτεραιότητα η φροντίδα του εαυτού μας (υγεία- ομορφιά)

– Πνευματική και σωματική άσκηση

– Αλλαγή διατροφής και απώλεια κιλών

Σε αυτό το τελευταίο υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα.

Αυτά τα 2-3 κιλά που ανέβασαν, έτσι ανεξήγητα, τη ζυγαριά μας και έκαναν ξαφνικά τα ρούχα μας να δείχνουν μικρότερα πρέπει να φύγουν άμεσα. Έχετε σκεφτεί οτι τελικά η αιτία μπορεί να είναι απλά η κατακράτηση;Σύμμαχος μας σ’ αυτή την περίπτωση είναι  το «7 DaysWaterShapeprogram”Συμπλήρωμα διατροφής με βάση το επώνυμο εκχύλισμα από φραγκόσυκο, CactiNeaTM, το οποίο βάσει κλινικών μελετών βοηθά στην αποβολή των επιπλέον υγρών από το σώμα μας και έτσι μειώνεται η αίσθηση φουσκώματος και πρηξίματος. Η σύνθεση του 7DAYS Water Shape Program ενισχύεται από τα συστατικά  νιασίνη και βιταμίνη Β6, τα οποία συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών, καθώς και μαγνήσιο που συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα.Έχει υπέροχη γεύση και υπέροχα αποτελέσματα.

 PowerHealth, ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 210 2821500 power@powerhealth.gr

 

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up