Πως να κρατήσετε τις ψείρες μακριά από το κεφαλάκι του παιδιού σας

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Οι ψείρες είναι πάντα μια μεγάλη περιπέτεια για γονείς και παιδιά. Συνήθως αυτό που ταλαιπωρεί περισσότερο τους γονείς είναι το γεγονός οτι η αντιμετώπιση τους χρειάζεται χρόνο, επανάληψη και τη συνεργασία του παιδιού. Συνήθως τα παιδιά δεν αγαπούν την διαδικασία της θεραπείας γεγονός που κάνει ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα. Και όλα αυτά όταν οι ψείρες έχουν την ικανότητα να εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς και να εισβάλουν με ευκολία από το ένα παιδικό κεφαλάκι στο άλλο. Οι ψείρες  μεταδίδονται με τη στενή επαφή των παιδιών όταν παίζουν στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία, στα γυμναστήρια,  δεν μπορούν να πετάξουν ωστόσο πηγαίνουν με ευκολία από κεφάλι σε κεφάλι (όταν τα δύο κεφάλια έρθουν κοντά το ένα με το άλλο). Επίσης διευκολύνεται η εξάπλωσή τους  και με ανταλλαγή αντικειμένων.

Θα υποψιαστείτε οτι το παιδί σας έχει ψείρες όταν το δείτε να ξύνει συνεχώς το κεφάλι του, γεγονός που μπορεί να γδάρει το δέρμα του κεφαλιού του και να προκληθεί μόλυνση. Ή θεραπεία συνήθως γίνεται με ειδικά σαμπουάν, λοσιόν και κρέμες. Το ζήτημα όμως είναι να μην φτάσουμε μέχρι εκεί αλλά να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα εκείνα που θα κρατήσουν τις ψείρες μακριά από τα παιδιά μας. Και όμως υπάρχει αυτό το προϊόν και μπορεί να δώσει τη λύση για να έχουν όλοι οι γονείς το κεφάλι τους ήσυχο.

Η  Pharmasept δημιούργησε μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης, βασισμένη σε κλινικά μελετημένες φόρμουλες, με αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, που καλύπτει τις ανάγκες της παιδικής και προεφηβικής ηλικίας.

Τα προϊόντα της σειράς Pharmasept Kid Care παρασκευάζονται με ειδικά σχεδιασμένα συστατικά ανώτερης ποιότητας, απόλυτα ανεκτά, ασφαλή και αποτελεσματικά για την παιδική επιδερμίδα, που τα καθιστούν ιδανικά για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, περιλαμβάνουν πολύτιμα φυσικά συστατικά και βιταμίνες, όπως βιομιμητικά φωσφολιπίδια, βιταμίνη F, AloeVera και πρωτεΐνες μεταξιού, που παρέχουν ενισχυμένη καταπραϋντική δράση.

Από τη σειρά ξεχωρίζει η προληπτική αντιφθειρική λοσιόν x-lice, με νέα ενισχυμένη σύνθεση και κλινικά αποδεδειγμένη δράση, η οποία προσφέρει εγγυημένη προστασία από τις ψείρες έως 48 ώρες. Η εξαιρετικά δημοφιλής λοσιόν είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην λαδώνει τα μαλλιά.

 

pharmasept.gr

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up