Πώς λειτουργεί

Μπαίνεις μέσα στο e-farmacy | eye κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

  • Αναζητάς τα φαρμακεία βάση των αναγκών σου (Προσφορές, Παραλαβή από κοντινό σε εσένα κατάστημα, Τρόπο πληρωμής, Επιπλέον Προνόμια Μελών μας κτλ).
  • Επικοινωνείς άμεσα με όποιο φαρμακείο επιλέξεις ζητώντας ότι χρειάζεσαι, είτε μεταβαίνεις στα e-shop τους για να δημιουργήσεις την παραγγελία σου.
  • Εγγράφεσαι μέλος μας και γίνεσαι μέρος μια πολύ μεγάλης αγοραστικής και δυναμικής κοινότητας καταναλωτών, οι οποίοι αγαπούν και επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα μέσα από το δίκτυο των Ελληνικών Φαρμακείων.
  • Απολαμβάνεις ως μέλος μας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου, αλλά και πολλές άλλες παροχές και φροντίδες από τα φαρμακεία συνεργάτες μας και φυσικά από τις εταιρείες των προϊόντων.

Τι είναι το e-farmacy

Θέλεις να ανανεώσεις τα καλλυντικά σου; Ασκείσαι καθημερινά ή μήπως μόνο θέλεις να επιλέξεις ένα συμπλήρωμα διατροφής για να τονώσεις τον οργανισμό σου; Ανέβηκες στην ζυγαριά και βλέπεις ότι πρέπει να χάσεις λίγο βάρος; Θέλεις να αγοράσεις σήμερα από κάποιο Online φαρμακείο; Γι’ αυτό υπάρχει το e-farmacy! Για να μπορείς να βρεις όλα τα Online & φυσικά φαρμακεία και το σπουδαιότερο για να μπορείς να απολαμβάνεις Επιπλέον Προνόμια σε κάθε Αγορά σου!

keyboard_arrow_up