Πώς λειτουργεί

Μπαίνεις μέσα στο e-farmacy | eye κάθε φορά που θέλεις να κάνεις μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς.

  • Αναζητάς τα φαρμακεία βάση των αναγκών σου (Προσφορές, Παραλαβή από κοντινό σε εσένα κατάστημα, Τρόπο πληρωμής, Επιπλέον Προνόμια Μελών μας κτλ).
  • Επικοινωνείς άμεσα με όποιο φαρμακείο επιλέξεις ζητώντας ότι χρειάζεσαι, είτε μεταβαίνεις στα e-shop τους για να δημιουργήσεις την παραγγελία σου.
  • Εγγράφεσαι μέλος μας και γίνεσαι μέρος μια πολύ μεγάλης αγοραστικής και δυναμικής κοινότητας καταναλωτών, οι οποίοι αγαπούν και επιλέγουν να αγοράζουν προϊόντα μέσα από το δίκτυο των Ελληνικών Φαρμακείων.
  • Απολαμβάνεις ως μέλος μας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου, αλλά και πολλές άλλες παροχές και φροντίδες από τα φαρμακεία συνεργάτες μας και φυσικά από τις εταιρείες των προϊόντων.

Τι είναι το e-farmacy

Ανανέωσε  τα καλλυντικά σου κερδίζοντας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου. Διάλεξε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να έχεις ενέργεια και δύναμη στη διάρκεια της  καθημερινής σου άσκησης. Διώξε από πάνω σου τα περιττά κιλά.

Βελτίωσε την υγεία σου.

Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου βρίσκοντας άμεσα τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ  σου. 

Ενημερώσου από τους ειδικούς πριν κάνεις την επόμενή σου αγορά  και γίνε ο πρώτος ή η πρώτη που θα δοκιμάσει δωρεάν οτι καινούριο κυκλοφορεί.

Αναζήτησε όλα όσα έχεις πραγματικά ανάγκη στο e-farmacy και βρες το on line με  επιπλέον προνόμια. 

keyboard_arrow_up