ΠΟΥ: Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει κανονικά!

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Φαίνεται πως θα κοιμηθούμε νωρίς τελικά το βράδυ της παραμονής. Γονείς και παιδιά θα πρέπει να αποφύγουμε τις συναντήσεις με φίλους και συγγενείς εάν θέλουμε να πάει χαμένη η προσπάθεια όλων αυτών των ημερών που βρισκόμαστε σε lockdown.  Ο μοναδικός που επιτρέπεται να κάνει τις βόλτες του ανενόχλητος είναι ο Άγιος Βασίλης! Διαφορετικά πως θα φτάσουν τα δώρα στα παιδιά; Πως θα νιώσουν τη λαχτάρα και τη συγκίνηση των Χριστουγέννων το πρωί που θα ξυπνήσουν και θα τρέξουν κάτω από το δέντρο; 

 Όπως μας ενημερώνει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, συγκεκριμένα μια αξιωματούχος του, ο Άγιος Βασίλης  είναι πλέον απρόσβλητος στην Covid-19 και θα μπορέσει να φέρει τα δώρα στα παιδιά τη νύχτα της 24ης προς 25 Δεκεμβρίου.  

«Κατανοώ τις ανησυχίες στο θέμα του Άγιου Βασίλη, διότι είναι ηλικιωμένος» και επομένως βρίσκεται σε μια ηλικιακή ομάδα υψηλού κινδύνου μπροστά στην πανδημία, εξήγησε η Μαρία βαν Κέρκοβ, υπεύθυνη να επιβλέπει τη διαχείριση της πανδημίας στον ΠΟΥ. 

«Μπορώ να σας πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι απρόσβλητος στον ιό», επισήμανε, αναφέροντας πως είχε μια… σύντομη συνομιλία μαζί του. 

«Πηγαίνει πολύ καλά και η κυρία του πηγαίνει επίσης πολύ καλά και είναι μάλιστα πολύ απασχολημένοι αυτή τη στιγμή», είπε η επιστήμονας όπως αναφέρει το ΑΠΕ.  

Όσο για τα παιδιά που έχουν αγωνία για το αν ο Άγιος Βασίλης θα επηρεαστεί από τα lockdown που ισχύουν σε πολλές χώρες, η Κέρκοβ εμφανίστηκε επίσης καθησυχαστική. 

«Θα μπορεί να εισέλθει και να εξέλθει από τον εναέριο χώρο» και «να μοιράσει τα δώρα του. Είναι πολύ σημαντικό όλα τα παιδιά του κόσμου να κατανοήσουν ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση με τον Άγιο Βασίλη και μεταξύ τους πρέπει να τηρείται αυστηρά», είπε η Μαρία βαν Κέρκοβ . 

Πρέπει τα παιδιά «να κοιμηθούν νωρίς την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να παραδώσει τα δώρα τους», επανέλαβε η ειδικός, μητέρα κι η ίδια δύο αγοριών.

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up