Πολιτική Αξιολόγησης φαρμακείων

  • Πολιτική Αξιολόγησης φαρμακείων

Πολιτική Αξιολόγησης φαρμακείων

Για να αξιολογήσετε κάποιο φαρμακείο ή προϊόν απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε παραγγείλει από το συγκεκριμένο φαρμακείο ή να έχετε αποδεδειγμένα αγοράσει το εν λόγο προϊόν. Για κάθε μία παραγγελία μπορεί να γίνει μόνο μία αξιολόγηση. Με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε και διασφαλίζουμε την εγκυρότητα και αξιοπιστία των αξιολογήσεων. Τα φαρμακεία αποδέχονται ότι στo πλαίσιo των συναλλακτικών ηθών δε θα εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα αξιολόγησης που παρέχει η Ιστοσελίδα με την ανάρτηση θετικών ή αρνητικών σχολίων μέσω τρίτων (οικογένεια, φίλοι, προσωπικό). Υβριστικά σχόλια, σχόλια κατά της δημοσίας αιδούς καθώς και σχόλια τα οποία άπτονται του αστικού και ποινικού δικαίου ή Κανονισμών Δημοσίων Αρχών, δε θα αναρτώνται. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα του e-farmacy δε φέρει καμία ευθύνη για αυτή την απόφαση.

Επισημαίνεται ότι το e-farmacy δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων και σε καμία περίπτωση τα σχόλια δεν αντανακλούν τη θέση τoυ e-farmacy για τα φαρμακεία ή για τα προϊόντα των εκάστοτε εταιρειών, είτε η αξιολόγηση είναι θετική, είτε αρνητική.

Επίσης, το e-farmacy δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανεπαρκή ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρονται από τα φαρμακεία και τις εκάστοτε εταιρείες παραγωγής προϊόντων, τα οποία συνεργάζονται με το e-farmacy.

Το e-farmacy εγγυάται την προστασία προσωπικών δεδομένων όπως αυτή καθορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Τι είναι το e-farmacy

Ανανέωσε  τα καλλυντικά σου κερδίζοντας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου. Διάλεξε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να έχεις ενέργεια και δύναμη στη διάρκεια της  καθημερινής σου άσκησης. Διώξε από πάνω σου τα περιττά κιλά.

Βελτίωσε την υγεία σου.

Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου βρίσκοντας άμεσα τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ  σου. 

Ενημερώσου από τους ειδικούς πριν κάνεις την επόμενή σου αγορά  και γίνε ο πρώτος ή η πρώτη που θα δοκιμάσει δωρεάν οτι καινούριο κυκλοφορεί.

Αναζήτησε όλα όσα έχεις πραγματικά ανάγκη στο e-farmacy και βρες το on line με  επιπλέον προνόμια. 

keyboard_arrow_up