Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για το e-farmacy | e-farmacy eye

Το να έχεις έναν επιστήμονα
φαρμακοποιό να σε συμβουλεύει για το πιο προϊόν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πως αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να δεις πραγματικό αποτέλεσμα είναι κάτι μοναδικό.

Το να συμβαίνει αυτό την ώρα που εσύ αγοράζεις μέσα από το Internet είναι μια ανεκτίμητη υπηρεσία!

Πολλές φορές δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς το φαρμακείο της γειτονίας σου και να μιλήσεις για τις ανάγκες σου με τον φαρμακοποιό που εμπιστεύεσαι! Άλλες πάλι φορές θέλεις να αγοράσεις κάτι το οποίο δεν ξέρεις πια φαρμακεία αυτό και σε τι τιμές το πουλάνε; Και το κυριότερο θέλεις να γνωρίζεις τι προσφορές υπάρχουν σήμερα σε όλα τα Online & φυσικά φαρμακεία και το κυριότερο θέλεις να απολάβεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αυτές με “Επιπλέον Προνόμια” και φροντίδες!

Με το e-farmacy αυτά μπορείς να τα απολάβεις. Κοιτάμε καθημερινά όλη την αγορά, Online & φυσικά  φαρμακεία και σου προσφέρουμε πολλά παραπάνω από ότι θα πετύχαινες σαν μεμονωμένος καταναλωτής!

Γίνε Τώρα και εσύ μέλος μας όπως χιλιάδες ακόμα πελάτες φαρμακείων, συνδέσου μαζί μας στα Social και επίλεξε στην επόμενη αγορά σου να απευθυνθείς στα συνεργαζόμενα φαρμακεία για να απολάβεις ακόμα περισσότερα!

Τι είναι το e-farmacy

Ανανέωσε  τα καλλυντικά σου κερδίζοντας επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά σου. Διάλεξε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής για να έχεις ενέργεια και δύναμη στη διάρκεια της  καθημερινής σου άσκησης. Διώξε από πάνω σου τα περιττά κιλά.

Βελτίωσε την υγεία σου.

Φρόντισε το πρόσωπο και το σώμα σου βρίσκοντας άμεσα τα κατάλληλα προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ  σου. 

Ενημερώσου από τους ειδικούς πριν κάνεις την επόμενή σου αγορά  και γίνε ο πρώτος ή η πρώτη που θα δοκιμάσει δωρεάν οτι καινούριο κυκλοφορεί.

Αναζήτησε όλα όσα έχεις πραγματικά ανάγκη στο e-farmacy και βρες το on line με  επιπλέον προνόμια. 

 

keyboard_arrow_up