Ο συμμαχός σου στο καθημερινό σου πρόγραμμα για να έχεις πάντα ευεξία

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως η τάση για γυμναστική και καλή υγεία αποτελεί στόχο για όλο και περισσότερους ανθρώπους. Βλέπουμε οτι ο κόσμος ακόμα και αν δεν διαθέτει χρόνο να γραφτεί σε κάποιο γυμναστήριο βγαίνει στους δρόμους για τρέξιμο ή για περπάτημα. Όλη αυτή η τάση ευνοεί την καλή υγεία, ειδικά όταν συνδυάζεται και με την ανάλογη διατροφή. Έτσι λοιπόν γυμναστική και υγιεινή διατροφή μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στον στόχο μας που συνήθως δεν είναι άλλος από μια απολαυστική καθημερινότητα γεμάτη ευεξία, ενέργεια και καλή διάθεση.

Fit & Lean – Active slimming for active people!

Για εσένα που γνωρίζεις ότι η άσκηση  αποτελεί τρόπο ζωής αλλά και τρόπος να έχεις το σώμα που θέλεις και ακολουθείς ισορροπημένη διατροφή, τώρα έχεις έναν ακόμα σύμμαχο.  Fit & Lean, το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής από την Power Health. Το διπλό προϊόν που έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθειά σου να φτάσεις στο στόχο σου!

Fit & Lean ΜΒ: περιέχει πράσινο τσάι, yerba mate, κετόνες ράσμπερι, πικραλίδα, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού καθώς και τις βιταμίνες Β1, Β6, Β12 και νιασίνη για τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού.

Fit & Lean FΒ: περιέχει αγκινάρα, τζίντζερ, L-καρνιτίνη, ινοσιτόλη, βεταϊνη και τέλος χολίνη που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπιδίων. 

Fit & Lean, active slimming for active people!

 power@powerhealth.gr

 

 

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up