Με τα μάτια μιας γυναίκας…

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Η γυναίκα…

Η γυναίκα παίρνει ζωή… από μια γυναίκα. Από εκείνη τη  γυναίκα που από τη μέρα που τη συλλαμβάνει ζει με την  αγωνία να τη φέρει στον κόσμο…

Διεκδικεί την αγάπη και το χάδι από τη στιγμή που βλέπει για πρώτη φορά τον κόσμο….

Προκαλεί παιδικές χαριτωμένες ίντριγκες από τα πρώτα χρόνια της ζωής της παγιδεύοντας πολύ συχνά τον αδελφό ή τον καλύτερό της φίλο….

Παίζει στα δάχτυλα του ενός χεριού της, την αδυναμία του πατέρα της…

Κάνει την επανάσταση της στην εφηβεία γιατί θέλει να κατακτήσει τα πάντα…

Παλεύει για τη μάθηση με στόχο να βγει νικήτρια…

Όμορφη ή απλά συμπαθητική γοητεύει τους άντρες με τη μοναδικότητα της…

Βρίσκει το δρόμο της επαγγελματικά…

Ερωτεύεται με πάθος…Αγαπάει και αγαπιέται γιατί το αξίζει…Και καταλήγει ηρωίδα όταν αποκτά τη δίκη της οικογένεια…

Το ημερολόγιο μιας γυναίκας είναι συνήθως συναρπαστικό….

Είναι ευλογία να είσαι γυναίκα αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι κάποιες φορές είναι και βασανιστικό…Το νιώθετε…το ζείτε.

Η «συναρπαστική» ζωή της γυναίκας είναι επί της ουσίας… Γολγοθάς. Και μπορεί κάθε χρόνο τέτοια μέρα να γιορτάζουν οι γυναίκες  αλλά η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να αναγνωρίζεται η προσφορά τους όλο το χρόνο….

Πάντα θέλουν και έχουν ανάγκη την κατανόηση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, την ηρεμία…. για να μπορούν να συνεχίζουμε να αγωνίζονται.

Σήμερα οι γυναίκες γιορτάζουν… Γιορτάζουν για όλα αυτά που προσφέρουν  κάθε μέρα…Γιορτάζουν γιατί είναι μοναδικές… Γιατί τα προλαβαίνουν όλα ή γιατί έχουν επιλέξει να ζούν μόνες και έχουν καταφέρει να πατάνε γερά στα πόδια τους, χωρίς να έχουν κανέναν ανάγκη…

Άλλωστε η γυναίκα κινεί γη και ουρανό… Είναι ρυθμιστής, εμπνέει, δίνει λύσεις, υπομένει, θυσιάζεται, έχει μεγάλα αποθέματα υπομονής, εξελίσσεται, είναι πολύπλοκη, μαγεύει, στηρίζει έναν άνδρα και το βασικότερο… δημιουργεί ζωή…Σήμερα που είναι η γιορτή σου κάνε κάτι διαφορετικό, μια μικρή επανάσταση. Ζήτα από όλους εκείνους που σου εύχονται χρόνια πολλά, να πάρουν όρκο πως θα κάνουν την κάθε σου μέρα ευκολότερη και επιτέλους κάνε κάτι για να χαρείς, χωρίς ενοχές, χωρίς τύψεις μόνο με καλή διάθεση γιατί όπως και να το κάνουμε έχεις τη γιορτή σου!!!

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

keyboard_arrow_up