Η ιδανική θεραπεία για να έχετε πάντα λαμπερό δέρμα

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές οι ανάγκες του προσώπου μας είναι αυξημένες. Αν λοιπόν πρέπει να δώσουμε μια προτεραιότητα σε κάτι, αυτό είναι η προσωπική μας φροντίδα. Εκτός από τις κρέμες και τις μάσκες ομορφιάς υπάρχουν μια σειρά από θεραπείες που μπορούν να μας βοηθήσουν για να δούμε ξανά το πρόσωπό μας να λάμπει. Η αισθητικός Βασιλική Μαρασλή μας προτείνει ένα είδος μασάζ προσώπου που βοηθάει να ανανεωθεί το δέρμα μας και να φανεί πιο φρέσκο και ζωηρό. «Δοκιμάστε το μασάζ προσώπου Shiatsu Facelift για να ανανεωθείτε. Αυτό το ιδιαίτερο μασάζ είναι βαθιά χαλαρωτικό και αναζωογονητικό για το πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους.

Το Face Shiatsu αναζωογονεί το πρόσωπο απελευθερώνοντας τη ζωτική ροή ενέργειας και επιφέρει ισορροπία σε όλα τα σημαντικά όργανα του σώματος».

Η τεχνική μασάζ Shiatsu Facelift περιλαμβάνει την  άσκηση πίεσης με τα δάχτυλα και την παλάμη σε συγκεκριμένα σημεία στην επιφάνεια του προσώπου, για τη διόρθωση των ανισορροπιών, τη διατήρηση και την προώθηση της καλής υγείας. Η αισθητικός μας εξηγεί…

«Το Shiatsu λοιπόν που είναι μια ιαπωνική μορφή σωματοθεραπείας μεταφράζεται ως πίεση των δακτύλων στο σώμα. Στα ιαπωνικά, το“shi” σημαίνει δάχτυλο και το“atsu” σημαίνει πίεση. Υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά αναγνωρίστηκε ως επίσημη μορφή θεραπείας από την ιαπωνική κυβέρνηση το 1964 και πιο πρόσφατα επισημοποιήθηκε στην τελική μορφή της.

Το Shiatsu βασίζεται στη φιλοσοφία ότι η ζωτική ενέργεια ρέει μέσα στο σώμα, σε ένα δίκτυο καναλιών που ονομάζονται μεσημβρινοί.

Χρησιμοποιεί τους ίδιους μεσημβρινούς και τα ίδια σημεία που εφαρμόζονται και στον βελονισμό και γενικά σε όλες τις “ΑνατολικέςΤεχνικές”.  Αυτή η ζωτική ενέργεια που ρέει μέσα στα κανάλια -μεσημβρινούς αποτελεί τη βάση όλων των λειτουργιών του σώματος.

 

Είναι θεμελιώδης έννοια της Ανατολικοασιατικής παραδοσιακής ιατρικής(East Asian Traditional Medicine) και ονομάζεται ενέργεια Qi (τσι)».

Ο θεραπευτής του Shiatsu προσεγγίζειτο Qi (τσι) μέσω σημείων που βρίσκονται κατά μήκος των μεσημβρινών και ονομάζονται Vital Points (Ζωτικά σημεία) ήAcupoints. Το Face Shiatsu διεγείρει και εναρμονίζει τη ροή του Qi σε όλο το σώμα.

Ο λόγος είναι ότι 8 από τα 14 κύριους ενεργειακούς μεσημβρινούς αρχίζουν ή τελειώνουν στο πρόσωπο. Έτσι το Face Shiatsu θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση της ζωτικής ενέργειας τσι και θα ωφελήσει ολόκληρο το σώμα εξαιτίας της διέγερσης των ιδιαίτερων αυτών σημείων.

Το Shiatsu Face lift είναι μια γνωστή θεραπεία για να επιτύχετε πιο απαλό, λαμπερό, υγιές, φωτεινό και νεανικό δέρμα.

Βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης καθώς επίσης και στην εξάλειψη του άγχους, της έντασης και των πονοκεφάλων. Το ευαίσθητο δέρμα γίνεται πιο ήρεμο σε χρόνο μηδέν!

Το Face Shiatsu απελευθερώνει από το στρες και την ένταση στο πρόσωπο και την περιοχή του κεφαλιού.
Τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από μία θεραπεία, αλλά για να εκτιμήσουμε πλήρως τα οφέλη από αυτό το θαυμάσιο μασάζ συνιστάται μια σειρά από έξι θεραπείες σε εβδομαδιαία βάση. Ακολουθεί στη συνέχεια, μια μηνιαία θεραπεία συντήρησης.

Εφαρμόζεται χωρίς λάδια ή κρέμες και είναι κατάλληλο για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Το Shiatsu Facelift βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου και μπορεί να δείτε κάποια από τα ακόλουθα οφέλη μετά την εφαρμογή μιας θεραπείας:

 • Μειώνει τις ρυτίδες και τις συνήθεις γραμμές έκφρασης
 • Απελευθερώνει την ένταση στους μυς του προσώπου.
 • Μειώνει τα οιδήματα κάτω από τα μάτια.
 • Απομακρύνει τις τοξίνες.
 • Βελτιώνει τον τόνο του δέρματος.
 • Ενισχύει τη θρέψη των κυττάρων.
 • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.
 • Βελτιώνει τους πόρους του δέρματος.
 • Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.
 • Το δέρμα του προσώπου γίνεται πιο ενυδατωμένο και λαμπερό.

 

rejuvance.eu/

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
 • Κανένα σχόλιο ακόμα.
 • chat
  Προσθήκη σχολίου
  keyboard_arrow_up