Γιατι κλαίει το μωρό σας;

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Τα μωρά κλαίνε για διάφορους λόγους, σίγουρα όμως υπάρχει μια αιτία πίσω από το κλάμα τους με το οποίο προσπαθούν να μας πουν κάτι. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνα τους, το κλάμα είναι ο μόνος τρόπος να ζητήσουν βοήθεια για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Τι μπορεί όμως να ευθύνεται γι’ αυτό;

Είναι ερεθισμένο από την πάνα

Πολλά μωράκια κλαίνε αμέσως μόλις λερώσουν τη πάνα τους άλλα αντέχουν περισσότερη ώρα, αυτό όμως μπορεί εύκολα να προκαλέσει ερεθισμούς και αυτός είναι ο λόγος που κλαίνε. Για να προληφθεί λοιπόν, το σύγκαμα καλό είναι να του αλλάζετε συχνά πάνα. Η κρέμα για την αλλαγή της πάνας Helenvita Baby Nappy Rash Cream περιέχει συστατικά που προλαμβάνουν τα συγκάματα και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς.  Το έλαιο μύρτιλου σε συνδυασμό με την βισαβολόλη και το οξείδιο του ψευδαργύρου βοηθούν στην αποκατάσταση των ερεθισμένων ζωνών και καταπραϋνουν την ευαίσθητη περιοχή προσφέροντας αντιμικροβιακές και μαλακτικές ιδιότητες.

Είναι κουρασμένο

Ο πιο εύκολος, γρήγορος αλλά και αποτελεσματικός τρόπος για να ηρεμήσει το μωράκι σας και να κοιμηθεί ήσυχα είναι ένα ζεστό μπανάκι και ένα χαλαρωτικό μασάζ για όνειρα γλυκά. Προτιμήστε το εξαιρετικά ήπιο καθαριστικό Helenvita  BabyAll Over Cleanser, το οποίο θα καθαρίσει απαλά το δερματάκι και τα μαλλιά του μωρού σας και θα το προετοιμάσει για ένα μασάζ. Στη συνέχεια, ένα μασάζ με το Helenvita Baby Massage Oil θα διατηρήσει βελούδινη την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας και θα το χαλαρώσει πριν τον ύπνο.

Βγάζει δοντάκια

Το πρώτο δοντάκι εμφανίζεται συνήθως στους πρώτους 4 με 7 μήνες του μωρού, αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και νωρίτερα. Η γέλη δοντιών και των ούλων Helenvita Baby First teeth relief gel με εκχύλισμα χαμομηλιού , γλυκόριζας και ξυλιτόλη ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ενόχληση που αισθάνονται τα μωρά όταν βγάζουν τα πρώτα τους δοντάκια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν περιέχει ζάχαρη και φαρμακευτικές ουσίες.

Έχει ανάγκη από την αγκαλιά σας

Μη ξεχνάτε πως τα μωρά θέλουν να τα παίρνετε αγκαλιά! Τους αρέσει να βλέπουν τα πρόσωπα των γονιών τους, να ακούνε τη φωνή τους, να ακούνε τους χτύπους της καρδιάς τους. Το κλάμα τους μπορεί πολλές φορές να οφείλεται και σε αυτόν τον απλό λόγο γι’ αυτό μην το αγνοείτε.

ΣΕΙΡΑ HELENVITA BABY

  • HELENVITA BABY ALL OVER CLEANSER 300ml & 1lt

Καθαριστικό υγρό  για σώμα και μαλλιά. Με εκχύλισμα βαμβακιού & πανθενόλη.

  • HELENVITA BABY BODY SOFT FOAM 150ml & 400ml

Ήπιος αφρός καθαρισμού σώματος, με φυσικής προέλευσης καθαριστικά συστατικά που σέβονται την εύθραυστη υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας του μωρού και μειώνουν την εμφάνιση ξηρότητας ή ερεθισμών.

  • HELENVITA BABY BATH OIL CLEANSER 200ml

Καθαριστικό ελαιώδες αφρόλουτρο. Η βάση του αποτελείται από 89% φυσικά μαλακτικά και καταπραϋντικά έλαια.

  • HELENVITA BABYHANDS CLEANSING GEL 300ml & 1lt

Εξαιρετικά απαλό gel για την περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών. Με

φυσικής προέλευσης καθαριστικά συστατικά που σέβονται την εύθραυστη υδρολιπιδική στοιβάδα της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση ξηρότηταςή ερεθισμών.

  • HELENVITA BABY BODY MILK 200ml

Απαλό γαλάκτωμα σώματος με εκχύλισμα βαμβακιού, omega 3 και omega 6 έλαιο από μύρτιλο. Ενυδατώνει και ενισχύει την άμυνα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας.

  • HELENVITA BABY NAPPY RASH CREAM 200ml

Κρέμα για συγκάματα, καθημερινή προστασία από ερεθισμούς, συγκάματα. Καταπραΰνει και προστατεύει από τις φλογώσεις το ευαίσθητο μωρουδιακό δέρμα.

  • HELENVITA BABY LIQUID TALC 150ml

Προστατευτικό λεπτόρρευστο γαλάκτωμα με 1/3 φυσική πούδρα από καλαμπόκι. Απορροφάται αμέσως αφήνοντας τη μεταξένια αίσθηση της πούδρας.

  • HELENVITA BABY MASSAGE OIL 100ml

Φυσικό και μεταξένιο λάδι για μασαζ, ιδανικό να διατηρεί βελούδινη την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Έλαιο από ηλίανθο: πλούσιος σε Ω6 λιπαρά οξέα, προστατεύουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς και αφυδάτωση & Έλαιο από αβοκάντο και καλέντουλα, βισαβολόλη και βιταμίνη Ε, φυσικά μαλακτικά που ενυδατώνουν και καταπραϋνουν το δέρμα.

  • HELENVITA BABY CRADLE CAP OIL 50ml

Λάδι για την νίνιδα. Όταν έρθει σε επαφή με το νερό μετατρέπεται σε ένα απαλό γαλάκτωμα που ξεβγάζεται εύκολα παρασύροντας με απαλότητα τη νινίδα από το τριχωτό του κεφαλιού του μωρού.

  • HELENVITA BABY FIRST TEETH RELIEF GEL 30ml

Ανακουφιστική γέλη των δοντιών και των ούλων με εκχυλίσματα γλυκόριζας και χαμομηλιού με καταπραϋντική και χαλαρωτική δράση. Περιέχει εκχύλισμα μέντας που δροσίζει και ανακουφίζει και ξυλιτόλη που μαλακώνει και προστατεύει τα καταπονημένα ούλα.

  • HELENVITA Μωρομάντηλα 20 & 64 τμχ.

Μαλακά μωρομάντηλα εμποτισμένα με εκχύλισμα χαμομηλιού περιέχουν

βιταμίνη Ε. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν απαλά το δέρμα τουμωρού. pH 5.5.

  • HELENVITA Μπατονέτες 50 τμχ.

Μπατονέτες από ανώτερης ποιότητας 100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι που

προσφέρουν υψηλή ασφάλεια λόγω του ειδικού ανατομικού σχήματος τους. Ιδανικές για την καθημερινή φροντίδα και υγιεινή των παιδιών.

  • HELENVITA Δίσκοι καθαρισμού

Δίσκοι για τον απαλό καθαρισμό του μωρού από 100% καθαρό βαμβάκι. Δεν χνουδιάζουν, δεν διαλύονται.

 

pharmex

 

 

 

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up