Έγκυος τα Χριστούγεννα – Συμβουλές για να περάσετε καλά τις ημέρες των εορτών

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου και όλοι μας προσπαθούμε να την απολαύσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Τι γίνεται όμως αν η εγκυμοσύνη μας συμπέσει με τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές; Την εποχή δηλαδή που όλοι διασκεδάζουν, απολαμβάνουν λιχουδιές και ξεκουράζονται. Το να είστε έγκυος τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφο και πολύ  γλυκό. Του χρόνου θα θυμάστε αυτή την εποχή με πολλή αγάπη και νοσταλγία. Θα είναι για εσάς τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας καθώς πλέον θα κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας.

Ας δούμε όμως τι πρέπει να προσέχετε  ώστε να απολαύσετε τις ημέρες των εορτών χωρίς να προκαλέσετε προβλήματα στην εγκυμοσύνη σας. Η μαία Κατερίνα Μοτσάκου σας δίνει χρήσιμες συμβουλές που δεν είναι δύσκολο να τις εφαρμόσετε στην καθημερινότητα σας την περίοδο των γιορτών.

1) Οι λιχουδιές παντού οι πειρασμοί άπειροι! Κρατήστε ένα μέτρο γιατί η ζυγαριά του γυναικολόγου μετά τα Χριστούγεννα είναι αμείλικτη!

2) Προσοχή στα γλυκά! Με μετρο γιατί ο σακχαρώδης διαβήτης καραδοκεί!

3) Αποφύγετε κλειστούς χώρους όπου καπνίζουν, καθώς και χώρους όπου βρίσκονται παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι χειμερινές ιώσεις μπορούν να ταλαιπωρήσουν αρκετά μια έγκυο.

4) Προτιμήστε βόλτες σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ πιο υγιεινό κ για εσάς κ για το έμβρυο!

5) Το ντύσιμο σας πρέπει να είναι άνετο και τα παπούτσια σας  χαμηλά ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την ισορροπία σας.

Ευχομαι να απολαύσετε τις ημέρες των εορτών και να προετοιμαζεστε για τη νέα πραγματικότητα που έρχεται. Τον ερχομό του μωρού σας!

motsakoukaterina@gmail.com

 

Σας ικανοποίησε; Αν Ναί! Κοινοποιήστε μας και στους φίλους σας.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου

mood_bad
  • Κανένα σχόλιο ακόμα.
  • chat
    Προσθήκη σχολίου
    keyboard_arrow_up